Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

eräviikinkien harrastetoiminta

EräViikingit järjestää joukkuetoiminnan lisäksi runsaasti erilaista salibandyn harrastetoimintaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Tältä sivuilta löydät tietoa erilaisista mahdollisuuksista harrastaa salibandya tai kokonaan aloittaa uusi harrastus, vaikka et aiemmin olisi pelannutkaan. Lisäksi harrastetoimintaa on tarjolla myös jo joukkueissa pelaavillekin!

Salibandykoulut ovat pyörineet Tapanilan Erän salibandyjaostossa jo 1990-luvun alusta. Nykyisellään EräViikingeissä salibandykouluissa pelaa viikoittain yli 700 lasta ja nuorta. Salibandykoulut tapahtuvat iltaisin ja ne toimivat esiasteena joukkuetoiminnalle, sekä hienona harrastuksena monelle lapselle aina 3-4 vuotiaasta päiväkoti-iästä aina 15 ikävuoteen saakka. Salibandykouluissa harjoitellaan salibandyn perustaitoja ja -tekniikoita, sekä otetaan huomioon myös yleisliikunnalliset perustaidot. Uudet joukkueet perustetaan lähtökohtaisesti salibandykouluissa osallistuneiden pohjalta. Toimintaa löytyy Tapanilan ja Myllypuron lisäksi ympäri Helsinkiä useilta kouluilta ja Vantaan puolella myös muutamissa kouluissa. Salibandykouluissa pelataan myös vuosittain syksyn ja kevään päätösturnaukset Mosahallissa! Salibandykouluihin pääset tutustumaan:

Salibandykoulujen omilta sivuilta.


Perhesählyt ovat toimineet myös jo usean vuoden ajan ja ne toimivat salibandykoulutoiminnan rinnalla. Perhesählyt on tarkoitettu 2-3 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perhesählytunnille osallistuu sekä lapsi että aikuinen. Osaavan ohjaajan ohjauksessa leikitään ja harjoitellaan. Salibandyyn tutustutaan erilaisten leikkien ja tehtävien avulla. Perhesähly-ryhmistä löydät tietoa omilta sivuilta:
Perhesählyjen sivuille tästä

Salibandykoulujen päätöstapahtumassa riittää kuhinaa

Kerhot iltapäivisin ovat toimineet myös usean vuoden ajan yhteistyössä muutamien koulujen kanssa. Kerhotoiminta on suunnattu alakouluikäisille lapsille. Kerhoryhmiä meillä on tällä hetkellä Puistolan ja Töyrynummen kouluilla ja ne pidetään kiinteästi koulupäivän yhteydessä klo 13-16 välillä, riippuen koulusta. Ohjaajina on seuran ammattivalmentajia ja liigapelaajia ja kerhotoiminnan sisältö koostuu salibandyn pelaamisesta ja hauskanpidosta. Salibandykerho kestää 45-60 minuuttia ja sen on tarkoitus olla mukava koulupäivän jatke. Kerhoihin pääset tutustumaan:
Kerhojen omilta sivuilta.


Salibandyleirit ovat pyörineet aiemmin Erän ja nykyään EräViikinkien toimesta jo useiden vuosien kokemuksella päiväleireinä koulujen loma-aikoina. Salibandyleireillä liikkuu vuosittain yli 250 lasta ja nuorta. Leirit ovat keskittyneet koulujen loma-aikoihin (kesäloma kesäkuussa ja elokuussa, syys- ja hiihtoloma). Kesäkuussa meillä on vaihtoehtoina normaali salibandyleiri tai salibandyn starttileiri aloittelijoille. Leirit ovat ammattimaisesti suunniteltuja ja päivään sisältyy mm. salibandyharjoittelua ja ulkoilua, sekä ruokailu. Salibandyleireihin pääset tutustumaan:
- Kesäleirit
- Hiihtolomaleiri
- Syyslomaleiri

Nuorisokuntosähly on tarkoitettu 12-17 -vuotiaille nuorille.

Kohderyhmänä ovat noin 12-17 vuotiaat nuoret, jotka haluavat pelailla rennolla meiningillä. Tarkoitus on, että pelaamisen kynnys olisi matala, joten ensisijaisesti kohderyhmänä ovat harrastajat - ei kilpasarjapelaajat. Nuorisokuntosählyssä pelataan koulun salissa salibandyä. Nuorisokuntosählyyn nuori voi tulla myös yhdessä oman vanhempansa kanssa. Eli aikuiset ovat tervetulleita oman lapsensa kanssa pelaamaan, jolloin aikuispelaajat osaavat huomioida sen, että peliä pelataan nuorten ehdoilla. Tunnit ovat kertamaksuperusteisia.
Lue lisää nuorisokuntosählyn sivulta.
Kuntosähly on tarkoitettu kaikille aikuisille - nuorille ja vanhoille, ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. Tunti on täysin avoin osallistujalle, siihen ei tarvitse sitoutua pidemmäksi aikaa, vaan voit tulla aina kuin sinulle sopii ja maksat vain osallistumiskerroista. Kuntosählyä järjestetään 5 kertaa viikossa Mosahallissa. Tarkemmat tiedot voit lukea:

Kuntosählyn sivuilta.

Kuntosähly-pelit vauhdissa Mosahallissa