Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

hiihtolomaleiri 2018

EräViikingit järjestää koululaisille ja esikoululaisille HIIHTOLOMALEIRIN maanantaista perjantaihin viikolla 8: 19. - 23.2 Tapanilan Mosahallilla (Erätie 3) ja toisen leiriryhmän Itä-Helsingissä Vuosaaressa Merilahden peruskoulun isossa liikuntasalissa (Kallvikinniementie 1). Luvassa on salibandyn harjoittelua ja pelaamista sekä muuta liikuntaa sisällä ja ulkona. Päivän aikana nautitaan myös lounas. Leirin ohjaajina toimivat EräViikinkien valmentajat sekä liikunnanohjaajat, liiga- ja maajoukkuepelaaja Jani Kukkola ja Lauri Kapanen. Leirikoordinaattorina toimii huippuvalmentajamme EräViikinkien liigajoukkueen valmentaja Tomi Rastas.


Leirin ajankohta:

Leirit järjestetään viikolla 8 eli 19. - 23.2.2018 maanantaista perjantaihin.

Leiripäivien kesto on klo 9.00-15.00. Lisäksi lapsen voi tuoda leiripäivänä jo klo 8.30 alkaen ja hakea klo 16.00 mennessä, jona aikana lapsi on valvottuna.

Leiriviikoille voi ilmoittautua koko viikoksi tai kolmeksi päiväksi ma-ke tai kahdeksi päiväksi to-pe. Suosittelemme kuitenkin koko viikoksi osallistumista, koska leiriviikot järjestetään aina viikon kokonaisuutena eli lyhyemmäksi ajaksi osallistuneet osallistuvat vaan ko. päivän teemoihin.

Leiripaikat:
Järjestämme vastaavat leiriviikot kahdessa vaihtoehtoisessa paikassa:
Tapanilan Mosahalli, Erätie 3, 00730 Helsinki
tai
Merilahden peruskoulu (entinen Kallahden pk), Meri-Rastilan tie 27, 00980 Helsinki
HUOM! Merilahden peruskoululla järjestämme vain ma-ke kolmen päivän leirin, koska emme saaneet riittävästi osallistujia to-pe päiville.


Leiri-ikäluokat:
2005-2012 -syntyneille pojille ja tytöille. Leirille voi osallistua myös lapsia, jotka eivät ole mukana joukkueissa tai salibandykouluissa! Ilmoittautumismäärän perusteella jaamme osallistujat eri ikä/tasoryhmiin ikäluokkien perusteella.

EräViikinkien leirit ovat saavuttaneet suuren suosion, sillä osallistujia on ollut vuosittain paljon joka leirillä. Päivät on rakennettu ammattitaitoisesti ja leirit tuovat osallistujille varmasti hienoja kokemuksia. Leirit on rakennettu salibandyn ympärille, mutta siihen kuuluu myös monipuolisesti muuta liikuntaa ja hauskanpitoa.

Hinta:

Koko viikon leiri (ma-pe): 170 euroa

Kolme päivää (ma-ke): 110 euroa
Kaksi päivää (to-pe): 80 euroa

Sisaralennus: Sisaralennuksen saa vain koko viikon leiristä ja se on -10 EUR kunkin sisaruksen koko leiriviikon hinnasta. Osaviikon osallistumisista ei myönnetä alennuksia.

Sisaralennuksen saamiseksi laita ilmoittautumisen jälkeen sähköpostia toimisto@eraviikingit.fi, niin muokkaamme laskua.

Leirin hinta sisältää osallistumisen leirille, laadukkaan ohjauksen, lämpimän ruokailun leiripäivinä ja mahdollisia palkintoja leirin aikana pienissä kilpailuissa. Lisäksi lapsen voi tuoda leiripäivänä jo klo 8.30 alkaen ja hakea klo 16.00 mennessä, jona aikana lapsi on valvottuna.

Vakuutus:

Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehtikaa, että lapsellanne on joko salibandylisenssiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus.

Yhteistyökumppanimme LähiTapiola tarjoaa erinomaista ja kattavaa Urheilijaturvaa, lue lisää www.vakuutuskanava.fi/eraviikingit


Lisätiedot leireistä toimistolta:
puh (09) 346 4252
sähköposti: toimisto@eraviikingit.fi

Ilmoittautumiset:

Ilmoittautuminen hiihtolomaleirille tapahtuu EräViikinkien käytössä olevan myClub-järjestelmän avulla. Klikkaa alta haluamasi leirivaihtoehdon (katso huolella, että oikea paikka ja aika) kohdalta "ilmoittaudu tästä" ja syötä lapsesi myClub-tunnus. Jokaisella EräViikinkien joukkueissa, salibandykouluissa tai kerhoissa toimivalla lapsella tai aiemmin toiminnassa mukana olleella on myClub-tunnus. Jos lapsi on osallistunut leireille aiemmin, käytä silloinkin aiempaa tunnustasi. Mikäli et muista enää tunnustasi, voit ottaa yhteyttä toimistollemme. Mikäli lapsesi ei ole jäsen, luo lapsellesi tunnus järjestelmään, klikkaamalla "ilmoittaudu tästä" ja valitsemalla sen jälkeen "uusi jäsen - rekisteröidy".

Muista kirjata jäsentietoihin ehdottomasti ruoka-aine allergiat, jotka pitää huomioida leirin ruokailuissa.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, peruutusehto on:

Peruutukset ovat mahdollisia kaksi viikkoa ennen leirin alkua, sen jälkeen ilmoittautuminen on lopullisesti sitova. Myöhemmin tapahtuvat peruutukset vain sairaslomatodistuksella ja tällöin maksettavaa jää 10 euron toimistokulu.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa!