Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

A-tytöt edustusjoukkue


Tervetuloa joukkueemme kotisivuille!

Kannattaa myös käydä Facebook-sivuilla, joissa juttuja kaikista EräViikinkien tyttöjoukkueista: https://www.facebook.com/EVtytot/

***

PLAYOFFSIT KÄYNNISSÄ!

Karsintaottelun voitto SB PRO:sta saa jatkoa puolivälieräottelusarjalla Loistoa vastaan. EräViikinkien joukkue on täydessä iskussa ja valmiina taistelemaan välieräpaikasta.***

RUNKOSARJA 2017-2018 PÄÄTÖKSESSÄ, KAIKKI VALMIINA PLAYOFFS-KARSINTAOTTELUUN SB PRO:TA VASTAAN

EräViikinkien A-tyttöjen loppusijoitukseksi runkosarjassa tuli sija 7., jolla päästään mittaamaan kauden aikana kehittyneitä taitoja playoffs-karsintaottelussa SB Pro:ta vastaan 'kerrasta poikki' -systeemillä. Peliaika ja pelipaikka on Mosahalli su 18.3.2018 klo 12.00. Ottelun voittaja jatkaa varsinaisiin playoffseihin. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon!

***

JOULUTAUKO, SIIRTOMARKKINAT AVATTU - JOUKKUE ON SAANUT VAHVISTUKSIA MUISTA SEUROISTA?!


TÄSTÄ SE ALKAA!***

SM-SARJAPAIKKA TAMPEREEN TULIAISINA

Kolme matsia, kolme voittoa riitti varmistamaan sm-sarjapaikan kaudeksi 2017-2018. Numerollisesti vakuuttavasti yhteismaaliero 23-6 ja torjunnat 25 (ErVi)-56 (vastustajat). Tästä on hyvä jatkaa.


LOISTO CUP HYVÄ OPPIREISSU

Vaikka turnaus ei tuloksellisesti mennyt parhaalla mahdollisella tavalla, antoi se kuitenkin oivan mahdollisuuden harjoitella tiiviissä rupeamassa pelaamiseen liittyviä asioita eri kenttäkokooonpanoissa. Yhtä tärkeää oli myös yhteenhitsautuminen joukkueena myös kentän ulkopuolella. Lisää peleistä ja kuvia löytyy kunkin pelin ottelut -kohdasta.

***

Monipuolista harjoittelua osa2 (31.7.2017)


Syksyn ensimmäinen varsinainen koitos, Loistocup, on vajaan viikon päässä. Harjoittelua on suunnattu peruskuntoharjoittelusta enemmän lajinomaisiin treeneihin. Tässä ollaan tutussa kotisalissa niin pallon kimpussa kuin myös vähän 'vastustajienkin'.


***

Monipuolista harjoittelua


Kausi on kohta alkamassa toden teolla, mutta tässä vielä otoksia sarjasta 'kesälläkin tapahtuu'. Esimerkiksi pesis on hyvä harjoitusmuoto. Paitsi nopeita spurtteja ja taktista silmää, peli tarjoaa oivan mahdollisuuden harjoitella silmä-käsi -tarkkuutta. Kauden aikana on sitten helpompaa osua säbämailallakin palloon ilmasta.


***

Kohti omatoimijaksoa

15.6.2017 A-tyttöjen joukkue kokoontui vielä Mosahallille viimeisiin lajiharjoituksiin ennen kesätaukoa. Valmennuksen viesti oli selvä. Menestyksen pohja rakennetaan kesällä ja jokaisen sitoutuminen mitataan kauden aikana.


***

KAUSI 2017 - 2018 LÄHTÖKUOPISSA, AVOIMET HARJOITUKSET ALKAVAT!

A-tytöt Kilpajoukkue (1998-2000 syntyneet) edustusjoukkue ja Akatemia

Yhteystiedot: marko.vaittinen(at)hotmail.fi

Aikataulu:

Maanantai 17.04. klo 18.15- 20.15 Mosa ylä. Laji 19-20.15
Torstai 20.04. klo 19.15-21.15 Mosa yläkenttä. Laji 19.45-21.15
Keskiviikkona 26.04 klo 17.15-19. Laji 17.45-19
Torstaina 27.04. klo 19.15-21.15 Mosa ylä. Laji 19.45-21.15

***

KAUSI 2016-2017 ON NYT PAKETISSA

Voit vielä palata tapahtumiin alla olevien juttujen kautta.

HETKI AIKAA HENGÄHTÄÄ

Runkosarja, puolivälierät, välierät, pronssiottelu..kauden ratkaisuhetkillä pelattiin parasta peliä, välillä horjutettiin lopulta mestariksi marssinutta Kooveetakin. Mutta. ISOT kiitokset tytöille, jotka kasvoivat yläikäisiksi näihin koitoksiin. Vahva runko jäi, jolle on hyvä rakentaa tulevaisuutta.


***

SE ON PLAYOFFS AIKA!

Sanotaan, että kevät on pelaajien parasta aikaa. Kaikki kauden aikainen työ mitataan ulos. On kasvettu paremmiksi ihmisiksi, opittu kurinalaista urheilijan elämää, hytisty alkuverkkojen aikana hyisessä viimassa, häröilty bussireissuilla, kärsitty tappioita, iloittu voitoista ja mitä vielä. Nyt mennään!

Valmennus on pudottanut pallon ja pelaajien on aika näyttää taitonsa.


***(C) by Hanna Pukero #64

****

PELIPÄIVÄ ON PARAS PÄIVÄ - PELIHARJOITUSPÄIVÄ ON SITTEN TOISEKSI PARAS PÄIVÄ


Mikäs sen parempaa kuin päästä tositoimiin kentälle. A-tytöt saivat liiga-naiset mukaan yhteisharjoituksiin, tavoitteena hyvä valmistautuminen tulevaan PSS-otteluun. Välillä toki puitiin kuvioita läpi valmennuksen johdolla.


*****

LEIRIPÄIVÄLAUANTAI MOSALLA

SM-sarjapaikan saavuttaminen oli hieno juttu, mutta kuitenkin vasta ensimmäinen steppi matkassa kohti kevään huipentumia. Karsinnoissa ja harjoitusotteluissa valmennus on saanut kuvan siitä, missä tällä hetkellä mennään. Nyt oli hyvä hetki koota porukka kokoon ja käydä läpi sitä paljon puhuttua 'pelikirjaa', jolloin kaikilla joukkueen jäsenillä on käsitys omasta ja muiden roolista eri tilanteissa kentällä. Tätä harjoiteltiin ensin fläpillä ja sitten pelikentällä, välillä toki ruokailtiin. Tietysti ollaan vasta matkan alussa, mutta selkeästi kehitystä ja roolivastuuta näkyi päivän edetessä. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua.
****

SM-SARJAPAIKKA SAAVUTETTU!

Viikonlopun 27.-28.8.2016 sm-karsinnoissa tarvittiin neljä ottelua, jotta sarjapaikka varmistui. Lohkovaiheessa sijoitus oli toinen kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Lopullinen karsintaottelu Classicia vastaan päättyi sitten 4-1 voittoon. Tästä on hyvä jatkaa!***


Loisto cupista viides sija (3 voittoa / 2 tappiota), mutta tärkeimpänä antina yhteisen sävelen löytäminen niin kentän ulko- kuin sisäpuolellakin. Vaikka ottelut olivatkin lyhytkestoisia, päästiin kuitenkin ensimmäisen kerran testaamaan viisikkopeliä erilaisin koostumuksin, mikä palvelee tulevaa sm-karsintaa. Kohdassa 'ottelut' löytyy tilastot ja lyhyet yhteenvedot. Matkan aikana valmennus julkisti myös kauden kapteeniston, varsinaiseksi kapteeniksi nimettiin Niina Ikonen #55 ja aisapariksi Erika Rauhanen #14.

***

Hei kaikki. Tätä kirjoittaessa elokuu on jo hyvässä vauhdissa, mikä tarkoittaa, että kohta päästään tositoimiin ja nähdään, miten kesän oheisharjoitteet (mm. voima ja nopeus) ovat vaikuttaneet joukkueen iskukykyyn kentällä. Ensimmäinen rasti on sunnuntain 14.8. Loisto cup. Siitä esimakua löytyy seuraavassa:

http://www.loistosalibandy.net/uutiset.html?61911

***

Tässä vähän kuulumisia. Joukkue alkaa olla koko lailla valmis ja kesäharjoittelu on täydessä käynnissä. Pääasiassa tuntumaa on haettu Mosan ulkomaastoista, jota on sitten rytmitetty lajiharjoituksin salissa. Ensimmäinen kirkas päämäärä on A-tyttöjen sm-karsinta 27.-28.8.2016.

Karsintaturnauksen aikatauluista löytyy lisää: