Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

KAUSIKORTIT NYT MYYNNISSÄ!

Niin miesten kuin naistenkin Salibandyliigajoukkueiden merkittävästi uudistuvat kausikortit ja pääsyliput löytyvät jatkossa Ticketmasterin kanavista. Ensi kauden kausikorteilla 1+1 sisäänpääsy, uutuutena myös 1+1 seurakortti ja 1+1 kannattajakausikortti. Jokainen kausikorttilainen voi siis tuoda otteluihin aina ystävän tai läheisen mukanaan!

Miesten Salibandyliigan otteluissa Energia Areenalla otetaan käyttöön katsomopaikkojen numerointi helpottamaan yleisön asiointia ja parantamaan viihtyvyyttä. Naisten Salibandyliigan otteluissa Mosahallin katsomo säilyy edelleen numeroimattomana. Ennakkoliput tulevat olemaan myös edullisempia kuin ovelta myytävät irtoliput. Kausikortilla ottelukohtainen hinta on kuitenkin merkittävästi edullisin.

Miesten Salibandyliigan kausikortteja voi hankkia Energia Areenan pitkän sivun B- ja G-katsomoihin. Uutuutena avataan A- ja J- katsomoon EräViikinkien oma ”Seurakatsomo”, johon tarjolla on edullisempia kannattajakausikortteja sekä seuran jäsenille suunnattuja seurakortteja, myös nämä kausikortit oikeuttavat 1+1 sisäänpääsyyn.

Seurakortteja voivat hankkia vain seuran jäsenet ja sisäänpääsyn yhteydessä on näytettävä voimassa oleva jäsenkortti. Seurakortin tilauslinkki toimitetaan jäsenille sisäisiä kanavia pitkin, jos et ole jäsenenä saanut tilauslinkkiä, olethan ystävällisesti yhteydessä toimisto@eraviikingit.fi. Mukanaan seurakatsomoon jäsenet voivat tuoda kenet tahansa, jolla pyritään mahdollistamaan jäsenistön käyntiä liigaotteluissa entistä enemmän. Naisten Salibandyliigan otteluihin seuran jäsenkortilla on ilmainen sisäänpääsy, myös Miesten Salibandyliigan otteluihin tullaan järjestämään erillisiä tapahtumaotteluita, mihin seuran jäsenillä on ilmainen sisäänpääsy.

VIP-kausikorttien osalta olethan yhteydessä toimisto@eraviikingit.fi.

Kausikorttien hinnasto 2018 – 2019

Miehet:

VIP-KAUSIKORTTI 1+1 | 250 € + käsittelykulu| VIP-parvi + B-katsomo

KAUSIKORTTI 1+1| 99 € + käsittelykulu | B- ja G-katsomo

KANNATTAJAKAUSIKORTTI 1+1 | 79 € + käsittelykulu | A- ja J-katsomo

SEURAKORTTI 1+1 | 30 € + käsittelykulu | A- ja J-katsomo

Naiset:

KAUSIKORTTI 1+1 | 45 € + käsittelykulu |Numeroimaton

Kausikortit ovat myynnissä Ticketmasterin kanavissa: ticketmaster.fi/eraviikingit.

Kausikortit postitetaan elokuussa 2018. Tarkemmat tilausohjeet löytyy alta.

EräViikinkien kausikortit ovat ostettavissa Ticketmasterin verkkokaupan lisäksi kaikista Ticketmasterin lippukaupoista. Smartumin sivuilta voit myös tarkistaa lippukaupat, joissa maksutavaksi hyväksytään liikunta- ja kulttuurisetelit.

Sinun tulee olla rekisteröitynyt Ticketmasterin käyttäjäksi hankkiaksesi kausikortin. Rekisteröintivaiheessa pyydämme kiinnittämään erityishuomiota antamaanne sähköpostiosoitteeseen ja postiosoitteeseen, sillä yhteydenotot liittyen kausikorttitarjouksiin tullaan ensisijaisesti tekemään sähköpostilla. Postiosoitteen tulee olla oikea, sillä kausikortti lähetetään annettuun osoitteeseen.

Näin ostat EräViikinkien kausikortin Ticketmasterin verkkosivuilta

1. Mene osoitteeseen www.ticketmaster.fi/eraviikingit
tai ticketmaster.fi ja laita hakusanaksi EräViikingit

2. Valitse kausikorttityyppi.

Miesten kausikortteja on kolmea eri tyyppiä:

Normaali kausikortti (sisäänpääsy 1+1) 99€ + käsittelykulu
Kannattaja kausikortti (sisäänpääsy 1+1) 79 € + käsittelykulu
Inva-katsomo (+ avustaja) 49 € + käsittelykulu

Seurakortti (sisäänpääsy jäsen + 1) 30 € + käsittelykulu
*Seurakortin tilauslinkki on lähetetty jäsenille sisäisesti, jos et ole saanut linkkiä, olethan ystävällisesti yhteydessä toimisto@eraviikingit.fi.

Naisten kausikortteja on yksi tyyppi:

Normaali kausikortti (sisäänpääsy 1+1) 45 € + käsittelykulu

3. Kausikorttisi ovat nyt varattuna. Sinulla on 10 minuuttia aikaa tarkistaa tilauksesi.

4. Kun olet vahvistamassa tilaustasi, valitse toimitustavaksi ”e-Ticket – Sähköinen lippu”. Sen valitsemalla Ticketmasterin järjestelmä lähettää sinulle vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämän jälkeen valitse haluamasi maksutapa. Jos haluat maksaa käteisellä tai kulttuuriseteleillä, voit käydä Ticketmasterin lippukaupassa tilaamassa kausikorttisi. Lähimmän lippukaupan voit tarkistaa tästä listasta.

5. Lue ja hyväksy kaupan ehdot. Paina tämän jälkeen ”vahvista tilaus”. Tämän jälkeen palvelu siirtyy ostotapahtumaan. Kun ostotapahtuma on valmis, saat varausvahvistuksen ja sähköpostilipun, jossa on vahvistus siitä, että olet ostanut EräViikinkien kausikortin kaudelle 2018. Korttisi tullaan postittamaan antamaasi kotiosoitteeseen elokuussa 2018.