Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kesäleirit 2018

EräViikingit järjestää perinteikkäitä ja suosittuja kesäleirejä tutulla konseptilla, suunnattuna koululaisille ja esikoululaisille. Leireille voivat osallistua kaikki halukkaat, lapsen ei tarvitse olla seuran jäsen.

Kesäleireillä on luvassa salibandyn harjoittelua ja pelaamista sekä muuta liikuntaa sisällä ja ulkona. Päivän aikana nautitaan myös lounas. Leirien ohjaajina toimivat EräViikinkien huippuvalmentajat ja liikunnanohjaajat sekä maajoukkuepelaajat Jani Kukkola ja Lauri Kapanen. Leirien koordinaattorina toimii liigajoukkueen valmentaja ja kokenut leiriohjaaja Tomi Rastas.

Kesällä 2018 leirejä järjestetään:

  • Pohjois-Helsingissä Tapanilan Mosahallissa (Erätie 3, 00730 Helsinki)
  • Itä-Helsingissä Liikuntamyllyssä (Myllypurontie 1, 00920 Helsinki)

Leirien kuvaus:

  • Salibandyleiri 2005-2011 -syntyneille
  • Salibandyn starttiryhmä 2009-2012 syntyneille Mosahallissa 4.-8.6 ja 11.-15.6., jotka eivät vielä harrasta salibandya joukkueessa ja haluaisivat tutustua lajiin monipuolisesti (esimerkiksi salibandykouluista tai kerhoista uusiin perustettaviin joukkueisiin tulevat)
  • Tyttöleiri 2005-2011 -syntyneille tytöille oma ryhmä Mosahallissa (vain toisella leiriviikolla 11.-15.6). Muillekin viikoille voi tyttöjä voi toki ilmoittautua.

Salibandyleiri ja starttileiri ovat liikunnallisia salibandyleirejä, jotka sisältävät myös hauskanpitoa ja yhdessäolemista muiden leiriläisten kanssa sekä muita oheislajeja. Ne sopivat sekä pojille ja tytöille.

Leireille ilmoittautuneet jaetaan iän mukaan pienryhmiin.


Leiriajankohdat ja -paikat:

Ensimmäinen leiriviikko 4. - 8.6.2018 joka arkipäivä ma-pe klo 9-15:
Mosahallissa Salibandyleiri ja starttiryhmä
Liikuntamyllyssä Salibandyleiri

Toinen leiriviikko: 11.-15.6.2018 joka arkipäivä ma-pe klo 9-15:
Mosahallissa Salibandyleiri ja starttiryhmä
Liikuntamyllyssä Salibandyleiri


Kolmas leiriviikko: 18.-20.6.2017 ma-ke klo 9-15:
Mosahallissa Salibandyleiri (2005-2011 synt.)


Elokuun leiriviikko: 30.7-3.8.2018 joka arkipäivä klo 9-15:
Mosahallissa Salibandyleiri (2005-2011 synt.)

HUOM! Juhannusviikolla ja elokuun leirillä ei erillistä starttiryhmää. Nuoremmat osallistujat tervetulleita ja ryhmät muodostetaan ilmoittautuneiden iän mukaan.

Tyttöleiriviikko: 11.-15.6.2018 joka arkipäivä ma-pe klo 9-15.
Leiripaikkana: Mosahalli

Ilmoittautua voi yhdeksi viikoksi mille tahansa viikolle tai kahdelle
ensimmäiselle viikolle putkeen (edullisempi hinta).


Leirien aikataulu:

Leireille lapsen voi halutessaan tuoda paikalle jo klo 8.30. Varsinaiset aktiviteetit alkavat päivittäin klo 9 ja päättyvät klo 15.00. Ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 16.00 saakka eli lapsi voi olla paikalla siihen saakka valvotusti.

Kesän aloituksen kohokohta!

EräViikingit (aiemmin Erän salibandyjaoston alla) on järjestänyt leirejä jo yli kymmenen vuotta ja vankalla kokemuksella vastaavat leirit ovat saavuttaneet suuren suosion, sillä osallistujia on ollut useasti yhdellä viikolla yli 100 lasta ja nuorta. Mukana on ollut paljon seuran jäseniä, mutta leirit ovat avoinna myös seuran ulkopuolisille lapsille ja nuorille. Starttileiri on hyvä tapa päästä tutustumaan lajiin ja seuran toimintaan. Päivät on rakennettu ammattitaitoisesti ja leirit tuovat osallistujille varmasti hienoja kokemuksia. Leirit on rakennettu salibandyn ympärille, mutta niihin kuuluu myös monipuolisesti muuta liikuntaa ja hauskanpitoa.


Hinnat:

EräViikinkien jäsenet:

- 1 viikko (viikot 23, 24 ja 31): 160 EUR

- 2 viikkoa kesäkuussa (viikot 23 ja 24): 295 EUR

- Juhannusviikon leiri (vko 25 ma-ke): 105 EUR

Ei-jäsenet:

- 1 viikko (viikot 23, 24 ja 31): 170 EUR

- 2 viikkoa kesäkuussa (viikot 23 ja 24): 310 EUR

- Juhannusviikon leiri (vko 25 ma-ke): 115 EUR

Sisaralennus:

- yllä mainituista hinnoista -10 EUR kunkin sisaruksen hinnasta

Leirin hinta sisältää osallistumisen leirille, jossa on useita päteviä ohjaajia, lounaan joka päivä, leirin T-paidan ja palkintoja leirin aikana pienissä kilpailuissa. Lisäksi hintaan kuuluu yhtenä päivänä keilailua.

Vakuutus:

Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehtikaa, että lapsellanne on joko salibandylisenssiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus.


Yhteistyökumppanimme LähiTapiola tarjoaa erinomaista ja kattavaa Urheilijaturvaa, lue lisää www.vakuutuskanava.fi/eraviikingit

Allergiat:

Ruoka-allergiat tulee olla täytettynä myClubin jäsentiedoissa sille varattuun kohtaan.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub -palvelun kautta. Klikkaa alta haluamasi leiriviikon kohdalta "ilmoittaudu tästä" ja syötä lapsesi myClub-tunnus, mikäli teillä on jo tunnus olemassa. Jos lapsi ei ole aiemmin ollut jäsen, luo lapsellesi uusi tunnus järjestelmään. Samalle lapselle ei saa luoda useita tunnuksia, järjestelmä herjaa mikäli nimi on jo käytössä. Ota siinä tapauksessa yhteyttä toimistollemme (toimisto (at) eraviikingit.fi). Lisäksi jokaisella sisaruksella pitää olla oma jäsentili myClubissa.

Ilmoittautuminen myClub -palvelun kautta on varmistettu heti.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, peruutusehto on tämä:
Peruutukset ovat mahdollisia kaksi viikkoa ennen leirin alkua, sen jälkeen leirimaksuja voidaan hyvittää vain sairastumistapauksissa. Myöhemmin tapahtuvat peruutukset vain sairaslomatodistuksella ja tällöin maksettavaa jää 10 euron toimistokulu.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lasku muodostuu myClub-järjestelmästä automaattisesti ilmoittautuessa.

Sisaralennuksen saamiseksi laittakaa ilmoittautumisen jälkeen sähköpostia toimistollemme (toimisto@eraviikingit.fi) niin muokkaamme laskun oikean suuruiseksi.

Lisätiedot EräViikinkien salibandytoimisto: puh. (09) 346 4252 tai s-posti toimisto (at) eraviikingit.fi

HUOM! Katsokaa huolellisesti, että valitsette alta oikean leirivaihtoehdon! Kahdeksi viikoksi ilmoittautuville on oma tapahtumansa ja lisäksi löytyy normaali- ja starttileirien omat tapahtumat, sekä Mosahallin ja Liikuntamyllyn tapahtumat.