Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

lääkärikeskus PIHLAJALINNA dextRa

EräViikingit tekee tiivistä yhteistyötä lääkärikeskus Pihlajalinna Dextran kanssa. Sopimuksen tarkoituksena on tarjota EräViikinkien salibandypelaajille laadukasta ja oikeaa hoitoa urheilu- ja tapaturmavammoihin sekä muuhun terveyden- ja sairaanhoitoon. Näin voidaan varmistaa kokonaisvaltainen hoito diagnoosista kuntoutukseen ja pelaajan mahdollisimman nopea parantuminen pelikuntoiseksi.


Pihlajalinna Dextrassa toimii noin kaksisataa yleis-, erikois- ja hammaslääkäriä sekä satakunta muuta terveydenhuollon ammattilaista. Korkeatasoinen osaaminen ja nykyaikaiset laboratorio-, kuvantamis- sekä
sairaalapalvelut muodostavat nopean ja tehokkaan hoitoketjun. Seuramme pelaajat, jäsenet ja tukijoukot ovat samoissa osaavissa ja turvallisissa käsissä hoitonsa jokaisessa vaiheessa.


Pelaajan tai perheenjäsenen loukkaantuessa tai sairastuessa,
varaa aika vastaanotolle osoitteessa www.pihlajalinna.fi tai numerosta 010 312 010, asiakaspalvelu auttaa ajanvarauksessa joka päivä klo 6-22.

Pihlajalinna Dextra Munkkivuoron päivystys palvelee ma-la 7-22 ja su 9-22 ilman ajanvarausta vuoden jokaisena päivänä.
Numerosta 040 631 2826 tavoitat arkisin virka-aikana seuran oman sairaanhoitajan Suvi Kinnusen, joka auttaa kaikissa terveyteen liittyvissä asioissa, sekä varaa tarvittaessa ajan lääkärille. Sähköpostia voit laittaa suvi.kinnunen (at) pihlajalinna.fi


Mikäli sinulla on LähiTapiolan Urheilijaturva, tapaturman sattuessa, toimi näin:
1. Soita LähiTapiolan TerveysHelppiin p. 0206 1000. Palvelu käytössä päivittäin klo 7-23.
2. Puhelimeen vastaavat sairaanhoitajat ja lääkärit.
3. Kerro, mitä sinulle on tapahtunut. Kerro lisäksi, että olet EräViikinkien pelaaja ja seuran hoitolaitoskumppani on Pihlajalinna Dextra. Saat saman tien ohjeet kuinka toimia ja millaiselle lääkärille sinun kannattaisi mennä. Aika varataan puolestasi seuran yhteistyökumppani Pihlajalinna Dextran lääkäriasemalle tai pelimatkoilla ensihoitona jollekin muulle yhteistyölääkäriasemalle.
4. Saat korvausasiasi heti vireille ja omavastuuta ei peritä hoitolaitoksessa, kun ilmoitat vahingosta TerveysHelpin kautta.


Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori on täyden palvelun lääkärikeskus ja sairaala.
Lääkärikeskuksen palveluihin kuuluvat Urheilu- ja tapaturmaklinikan ja
päivystyksen lisäksi mm. Käsiklinikka, Hammasklinikka, fysioterapia ja
kuntoutus, kuvantaminen, magneettikuvaus sekä laboratorio.

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori on avoinna vuoden jokaisena päivänä: Päivystys ma-la 7-22, su 9-22, myös laboratorio ja kuvantaminen. Ortopedin tapaturmapäivystys (ajanvarauksella tai ilman) ma-la 9-21 ja su 10-20.

Osoite: Raumantie 1 a, 00350 Helsinki


Pihlajalinna Dextra Kamppi, Sähkötalo

Pihlajalinna Dextra Kamppi palvelee Urheilu- ja tapaturmaklinikan lisäksi mm. käsiklinikan, fysioterapian ja yleislääkäreiden asiakkaita.
Tukipalveluista tarjolla ovat kuvantaminen ja laboratorio.

Dextra Kamppi on avoinna maanantai-torstai klo 8.00–20.00 ja perjantai klo 8.00–16.00.

Osoite: Kampinkuja 2, 2.krs, 00100 Helsinki


Muistettavaa

Ottakaa vastaanotolle mukaan Kela-kortti. Hakeutukaa urheilu- ja
tapaturmavammoissa hoitoon heti, koska vakuutus ei välttämättä korvaa yli 14 vuorokautta vanhoja vammoja. Lääkärikäynnit maksetaan käynnin jälkeen itse ja korvaukset haetaan jälkikäteen vakuutuksesta. Isommista operaatioista lääkärikeskus voi hakea maksusitoumuksen vakuutusyhtiöltä.Lisätietoja


Milla Enberg
Vastuuhoitaja
suvi.kinnunen (at) pihlajalinna.fi
Puh. 040 631 2826

Jari Oksanen

Toiminnanjohtaja, EräViikingit
jari.oksanen (at) eraviikingit.fi
Puh. 044 531 9048