Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

PERHESÄHLY 2-3 VUOTIAILLE JA VANHEMMALLE
kausi 2017-2018

Ennakkoilmoittautuminen kauden 2018-2019 salibandykouluihin ja perhesählyihin on nyt avattu!

Ennakkoilmoittautuminen on tarkoitettu sekä vanhoille jäsenille, että myös uusille kiinnostuneille! Ennakkoilmoittautumisella varmistat paikkasi suosituissa ryhmissämme ja voit ennakkoon valita sinulle sopivan ryhmän. Syksyn 2018 ryhmäjakauma noudattelee suurin piirtein alla olevaa kevään 2018 ryhmäjakaumaa, mutta pieniä ikäryhmiämuutoksia tulee. Näistä lähetämme ennakkoilmoittautuneille ohjeet kesällä.

Lue lisää ja tee ennakkoilmoittautuminen täältä: www.eraviikingit.fi/ennakkoilmoittautuminen

Sisältö:

Perhesähly on tarkoitettu 2-3 vuotiaille lapsille (myös 4 vuotiaalle, jos lapsi ei ole valmis salibandykouluun itsenäisesti) ja vanhemmalle. Lapset ja oma vanhempi pelailevat ja harjoittelevat salibandyä ja leikkivät ohjaajan opastuksella. Salibandyyn tutustutaan siis leikkimielellä ja jokainen lapsi tekee harjoituksia ja osallistuu tunnin aktiviteetteihin oman innostuksensa mukaan, yhdessä vanhempansa kanssa.

Varusteet:

Varustuksena tarvitaan lapselle ja aikuiselle salibandy/sählymaila, juomapullo, sisäliikuntaan sopivat kengät tai tossut sekä reipasta liikuntamieltä. Suojalaseja suositellaan jo 2-3 vuotiaillekin totutettavan, mutta ne eivät välttämättä vielä pienimpien päässä oikein pysy, joten käytön suhteen ollaan joustavia.

Ilmoittautumisesta, kokeilumahdollisuuksista ja peruutuksista:

Ryhmät täyttyvät nopeasti, joten varaa oma paikkasi heti! Ilmoittautuminen koskee sekä syys- että kevätkautta. Mikäli olette
epävarma lapsen halusta osallistua, on ryhmiämme mahdollista kokeilla 1-2 kertaa ilman maksuvelvoitetta. Kaikkien tulee kuitenkin ilmoittautua ja mikäli 1-2 kerran jälkeen haluatte lopettaa, tulee siitä ilmoittaa toimistollemme. Mikäli peruutusta ei ole tehty, toimitettu lasku on aiheellinen. Kesken syys- tai kevätkauden lopettamisista emme hyvitä maksua. Syyskauden jälkeen on mahdollista perua kevätkauden osallistuminen, tämä on tehtävä ennen kevätkauden alkua. Kokeilukertojen tai kevätkauden peruutukset tulee tehdä kirjallisesti
sähköpostilla tai oheisella lomakkeella.


Ryhmävalikoima kaudella 2017-2018:

Tapanilan Urheilukeskus Mosahalli, Erätie 3, 00730 Helsinki
Maanantai klo 17.45-18.30 alakenttä, 2-3 vuotiaat pojat ja tytöt sekä oma vanhempi, kevätkausi alkaen 8.1.

Lauantai klo 10.15-11.00 alakenttä, 2-3 vuotiaat pojat ja tytöt sekä oma vanhempi, kevätkausi alkaen 13.1.


Sunnuntai klo 9.45-10.30 yläkenttä, 2-3 vuotiaat pojat ja tytöt sekä oma vanhempi, kevätkausi alkaen 14.1.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MOSAHALLIN PERHESÄHLYIHIN

lmoittautuminen keväälle 2018 on päättynyt, tee ennakkoilmoittautuminen syksyksi täältä: www.eraviikingit.fi/ennakkoilmoittautuminen


Vuosaaren Urheilutalo, Vuosaarentie 5, 00980 Helsinki
Sunnuntai klo 16.00-16.45, 2-3 vuotiaat pojat ja tytöt sekä oma vanhempi,

kevätkausi alkaen 14.1.
ILMOITTAUDU TÄSTÄ VUOSAAREN PERHESÄHLYYN
lmoittautuminen keväälle 2018 on päättynyt, tee ennakkoilmoittautuminen syksyksi täältä: www.eraviikingit.fi/ennakkoilmoittautuminen

Hinnat:

Perhesählyn ryhmien hinnat: syksy 126€ ja kevät 161€.
Hinta sisältää yhden lapsen ja aikuisen osallistumisen tunnille, lapsen vakuutuksen, laadukkaan ohjauksen tunneilla sekä seuran jäsenyyden lapselle. HUOM! Maksu ei sisällä vakuutusta aikuiselle. Kysy tarvittaessa lisätietoja vakuutuksista aikuiselle toimistoltamme. Kevätkauden hinta sisältää myös kauden päätöstapahtuman, joka pidetään 26.5.2018.

Ilmoittautumiset:

Ilmoittaudu ryhmiin klikkaamalla yllä olevia linkkejä. Avautuvalta sivulta valitset haluamasi ryhmän ja ilmoittaudut myClub-järjestelmän kautta.

Oheisen linkin takaa sivulta löydät kaikki EräViikinkien salibandykoulu- ja perhesähly-ryhmät eri harjoituspaikoissa.

Puhelimitse voitte tiedustella perhesählyistä EräViikinkien toimistolta puh. (09) 346 4252.

HUOM! Perhesähly-ryhmät pysyvät samoina sekä syksyn 2017 (syys-joulukuu) että kevään 2018 (tammi-toukokuu). Syksyllä tehty ilmoittautuminen koskee sekä syksyä että kevättä. Syksyllä mukana olleiden ei tarvitse ilmoittautua kevääksi uudelleen. Mikäli kuitenkin haluat peruuttaa syksyn jälkeen kevään osallistumisen, on se ehdottomasti tehtävä perumalla osallistuminen kevääksi sähköpostitse tai oheisen lomakkeen kautta ennen kevätkauden alkua.