Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Syyslomaleiri 2017

EräViikingit järjestää koululaisille ja esikoululaisille syyslomaleirin
maanantaista perjantaihin 16. - 20.10 Mosahallilla. Luvassa on salibandyn harjoittelua ja pelaamista sekä muuta liikuntaa sisällä ja ulkona. Päivän aikana nautitaan myös lounas. Leirin ohjaajina toimivat EräViikinkien valmentajat sekä liikunnanohjaajat, ja leirikoordinaattorina toimii huippuvalmentajamme EräViikinkien liigajoukkueen valmentaja Tomi Rastas.

Leirin ajankohta:

Leiri järjestetään viikolla syyslomaviikolla 16.-20.10.2017. Leirille on kolme vaihtoehtoista osallistumisajankohtaa:

1. Koko viikon leiri maanantaista perjantaihin 16.-20.10.

2. Maanantai-keskiviikko -leiri 16.-18.10.

3. Torstai-perjantai -leiri 19.-20.10.

Leiripäivien kesto on klo 9.00-15.00. Lisäksi lapsen voi tuoda leiripäivänä jo klo 8.30 alkaen ja hakea klo 16.00 mennessä, jona aikana lapsi on valvottuna.


Leiri-ikäluokat:
2004-2011 -syntyneille pojille ja tytöille. Leirille voi osallistua myös lapsia, jotka eivät ole mukana joukkueissa tai salibandykouluissa! Ilmoittautumismäärän perusteella jaamme osallistujat eri ikä/tasoryhmiin ikäluokkien perusteella.

EräViikinkien leirit ovat saavuttaneet suuren suosion, sillä osallistujia on ollut vuosittain paljon joka leireillä. Päivät on rakennettu ammattitaitoisesti ja leirit tuovat osallistujille varmasti hienoja kokemuksia. Leirit on rakennettu salibandyn ympärille, mutta siihen kuuluu myös monipuolisesti muuta liikuntaa ja hauskanpitoa.

Hinta:

Koko viikon leiri (ma-pe): 170 euroa

Alkuviikko (ma-ke): 105 euroa

Loppuviikko (to-pe): 75 euroa

Sisaralennus: yllä mainituista hinnoista -10 EUR kunkin sisaruksen hinnasta. Sisaralennuksen saamiseksi laita ilmoittautumisen jälkeen sähköpostia toimisto@eraviikingit.fi, niin muokkaamme laskua.

Leirin hinta sisältää osallistumisen leirille, laadukkaan ohjauksen, lämpimän ruokailun leiripäivinä ja mahdollisia palkintoja leirin aikana pienissä kilpailuissa. Lisäksi lapsen voi tuoda leiripäivänä jo klo 8.30 alkaen ja hakea klo 16.00 mennessä, jona aikana lapsi on valvottuna.

Vakuutus

Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehtikaa, että lapsellanne on joko salibandylisenssiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus. Yhteistyökumppanimme LähiTapiola tarjoaa erinomaista ja kattavaa Urheilijaturvaa, lue lisää www.vakuutuskanava.fi/eraviikingitIlmoittautumiset:

Lisätiedot leiristä toimistolta:
puh (09) 346 4252
sähköposti: toimisto@eraviikingit.fi


Ilmoittautuminen hiihtolomaleirille tapahtuu EräViikinkien käytössä olevan myClub-järjestelmän avulla.

Klikkaa alta valitun leirivaihtoehdon kohdalta "ilmoittaudu tästä" ja syötä lapsesi myClub-tunnus. Jokaisella EräViikinkien (tai aiemmin Tapanilan Erän salibandyjaoston) joukkueissa, salibandykouluissa tai kerhoissa toimivalla lapsella tai aiemmin toiminnassa mukana olleella on myClub-tunnus. Jos lapsi on osallistunut leireille aiemmin, mutta ei ole muuten jäsen, käytä silloinkin aiempaa tunnustasi. Mikäli et muista enää tunnustasi, voit ottaa yhteyttä toimistollemme. Mikäli lapsesi ei ole jäsen, luo lapsellesi tunnus järjestelmään, klikkaamalla "ilmoittaudu tästä" ja valitsemalla sen jälkeen "uusi jäsen - rekisteröidy".
Muista kirjata jäsentietoihin ehdottomasti ruoka-aine allergiat, jotka pitää huomioida leirin ruokailuissa.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, peruutusehto on:

Peruutukset ovat mahdollisia kaksi viikkoa ennen leirin alkua, sen jälkeen ilmoittautuminen on lopullisesti sitova.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kokoontuminen leirin aloituspäivänä klo 9.00 Mosahallille.


Tervetuloa!