Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Eero Nuutisen tarina jatkuu EräViikingeissä: "Ehkä muutama hattutemppu siihen"

11.05.2018

EräViikingit ja Eero Nuutinen ovat solmineet 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen. Hyökkääjä pelasi kuluneen kauden EräViikinkien A-poikien riveissä voittaen SM-pronssia. Nuutinen oli etenkin pudotuspeleissä todella kovassa iskussa voittaen pudotuspelien pistepörssin tehtailemalla 10 otteluun 13 maalia ja 17 tehopistettä.

Eero Nuutinen nousi salibandyn ystävien tietoisuuteen ryminällä. Kaudella 2013-2014 vasta 16-vuotias maaliahne hyökkääjä viimeisteli 20 otteluun 21 maalia. Seuraavalla kaudella maaleja syntyi 16. Nuutinen on myös nuorten maailman mestari.

Nuutinen on innoissaan tulevasta.

- Erinomaiset fiilikset, että saatiin homma maaliin. EräViikinkeihin halusin alkujaan, koska täällä on erinomaiset mahdollisuudet menestyä. Tässä alkaa olla kasassa jälleen aika kova poppoo.

Nuutinen on kärsinyt viime vuosina loukkaantumisista, mutta viime kausi antoi paljon hyvää osviittaa tulevasta.

- Pari viime kautta tosiaan on mennyt melkeinpä kokonaan sivuun tai vähintään kitkuttelemalla loukkaantumisen kanssa. Jalka näyttää nyt kestävän hyvin ja tämä kevät on ollut niin hauskaa touhua pelaamisen suhteen, että on todella mukava tarttua isompiin haasteisiin liigakaukaloissa.

EräViikinkien Urheilujohtaja Joonas Naava kertoo, että EräViikingit on halunnut ja haluaa panostaa Nuutiseen moneltakin kantilta.

- ”Ekillä” on ollut pari hankalaa vuotta takana loukkaantumisten suhteen, mutta nyt tilanne näyttää hyvältä ja päätimme strategiamme mukaisesti panostaa häneen. Nuutinen on seuran oma kasvatti, pikkujunnuissa SSV:ssä ja sittemmin pitkään Erässä kasvanut, siis vain meillä pelannut pelaaja. Odotusarvo on korkealla, jos takapakkeja ei tule, hänellä on mahdollisuus olla todellinen ilmiö ensi kauden liigakentillä. Hän on lahjakkaimmista ja nälkäisimmistä maalintekijöistä, joita olen nähnyt.

Nuutinen on tehnyt maaleja missä ikinä hän on pelannutkaan. Tahti on ollut jopa kovempaa pudotuspeleihin mentäessä, mistä viimeisin osoitus tältä keväältä. Tärkeintä on nyt kuitenkin edetä askel kerrallaan ja rakentaa pohjaa maltilla.

- Kesällä tullaan tekemään hommia peruskunnon kohottamiseksi ja fysiikkapuoleen tullaan panostamaan laadukkaasti. Lisäksi pyritään nostamaan nyt pallollisen harjoittelun määrää ja pelillistä rutiinia, Nuutinen kertoo.

Nuutinen puki Salibandyliigassa EräViikinkien pelipaidan ylleen yhteensä neljä kertaa kaudella 2016-2017. Hän on nähnyt toimintaa kuitenkin hyvin läheltä.

- Seura on luonnollisesti vieläkin hieman murrosvaiheessa, uskon että paljon opittiin jälleen viime kaudesta liigajoukkueen kannalta ja tänä vuonna asioita tehdään vielä paremmin. Asiat ottaa aina oman aikansa ja paljon positiivisia asioita leijailee tällä hetkellä seuran ympärillä. Joukkueessa on paljon ”omia” pelaajia, töitä tullaan tekemään yhteisen jutun eteen. Olosuhteet aina Erässä ja nyt EräViikingeissä on ollut erinomaista luokkaa ja onnistumiselle on luotu mahdollisuudet niiden kautta. Valmennus tänä vuonna itselle hieman uudempi, mutta jokunen tuttu kasvokin sieltä löytyy. 

Nuutinen on asettanut itselleen jo tavoitteita ensi kauden osalta.

- Odotuksia ensi kaudella itselleni on ehdottomasti, että pystyisi pelaamaan koko kauden ja vieläpä hyvin. Ehkä muutama hattutemppu siihen kylkeen vielä.

EräViikinkien ensi kauden paletti alkaa ollaa hyvällä mallilla ja lisää sopimuksia julkistetaan viikonvaihteen aikana, minkä jälkeen päivitetään myös sopimustilanne kokonaisuudessaan. Joukkue on aloittanut kootusti johdetun harjoittelun kohti ensi kautta.

EeroNuutinen.jpg

 

28.03.2018Tietoa ja ilmoittautumiset joukkueisiin kaudelle 2018-2019
26.05.2018Salibandykoulujen päätösturnaus pelattiin Mosalla - kesäsalibandykouluihin ehtii vielä!
25.05.2018Tervetuloa takaisin Janne Hyvönen - katso koko sopimustilanne
24.05.2018Kaksi kovan luokan ammattilaista EräViikinkien taustalle
24.05.2018Liiga- ja Divarilisenssit vahvistettu - vapautunut Divaripaikka EräViikingit Akatemialle
23.05.2018Taitava puolustaja Teemu Metsälä EräViikinkeihin - "Yksi haaveista on ollut pelata isoveljen kanssa samassa jengissä"
21.05.2018Otto Blomqvist ja EräViikingit jatkosopimukseen
19.05.2018EräViikingit ja Ticketmaster yhteistyöhön - kausikortteihin merkittäviä uudistuksia
18.05.2018Grand Gaala juhlittu - tässä palkitut!
16.05.2018SB Vaasa jää pois salibandyn Divarista - EräViikingit Akatemia hakee sarjapaikkaa

Siirry arkistoon »