Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

EräViikingit ja Ticketmaster yhteistyöhön - kausikortteihin merkittäviä uudistuksia

19.05.2018

EräViikingit liittyy Ticketmasterin globaaliin urheilu-, viihde-, ja elämystapahtumaperheeseen. Osapuolet ovat solmineet viiden vuoden pääyhteistyökumppanuussopimuksen, joka ulottuu aina kevääseen 2023. Niin miesten kuin naistenkin Salibandyliigajoukkueiden merkittävästi uudistuvat kausikortit ja pääsyliput löytyvät jatkossa Ticketmasterin kanavista. Ensi kauden kausikorteilla 1+1 sisäänpääsy, uutuutena myös 1+1 seurakortti ja 1+1 kannattajakausikortti.

- Olemme erittäin innoissamme alkavasta pitkäjänteisestä yhteistyöstä Ticketmasterin kanssa. Se kertoo myös heidän panostamisestaan huippusalibandyyn ja ammattimaisesta näkemyksestään Salibandyliigojen kasvupotentiaaliin vapaa-ajanviettomuotona, kertoo EräViikinkien toiminnanjohtaja Jari Oksanen.

- Salibandy on vuodesta toiseen ollut jatkuvasti kasvava laji ja yleisö on löytänyt sen pariin.  Suosittu laji, jossa on mukana paljon harrastajia, lisenssipelaajia ja perheitä -  on hienoa nähdä miten fanit ovat vihdoin löytämässä katsomoihin seuramaan pelejä. Salibandyn diginuoret harrastajat ovat ostovoimaista jengiä, jotka osaavat monipuolisesti hyödyntää tapahtumatarjontaa Ticketmasterin kanavissa, kommentoi Ticketmaster Suomen markkinointijohtaja Riitta Peitsala.

EräViikingit haluaa panostaa viihtyvyyteen ja palvelukokemukseen ottelutapahtumissa niin Energia Areenalla kuin Mosahallillakin.

- Meille on tärkeää, että liigaotteluissamme viihdytään ja haluamme tehdä kaikesta asioinnista mahdollisimman helppoa. Ticketmasterin tuomat palvelut ovat yksi suuri askel siihen suuntaan. Nyt ennakkoliput ovat saatavilla kätevästi esimerkiksi Ticketmasterin mobiiliapplikaation kautta, jatkaa EräViikinkien markkinointijohtaja Olli Lähdesmäki.

Kausikortteihin merkittäviä uudistuksia

Ensi kaudella EräViikinkien kausikortti niin miesten kuin naistenkin runkosarjan liigaotteluihin oikeuttaa 1+1 sisäänpääsyyn. Jokainen kausikorttilainen voi siis tuoda otteluihin aina ystävän tai läheisen mukanaan.

- Olemme tutkineet asiaa ja salibandykatsomoissa viihdytään mieluummin isommalla porukalla. Haluamme vastata tähän tarjoamalla kausikorttilaisillemme mahdollisuuden tuoda seuralaisen mukanaan jokaiseen otteluun. Pyrimme omalta osaltamme kannustamaan sidosryhmiämme viemään meidän viestiä eteenpäin ja mikä olisikaan parempi tapa esitellä huippusalibandya uusille ihmisille kuin tuomalla heidät paikan päälle vauhdikkaisiin otteluihin parhaille paikoille, kuvailee Lähdesmäki.

Miesten Salibandyliigan otteluissa Energia Areenalla otetaan käyttöön katsomopaikkojen numerointi helpottamaan yleisön asiointia ja parantamaan viihtyvyyttä. Naisten Salibandyliigan otteluissa Mosahallin katsomo säilyy edelleen numeroimattomana. Ennakkoliput tulevat olemaan myös merkittävästi edullisempia kuin ovelta myytävät irtoliput.

Miesten Salibandyliigan kausikortteja voi hankkia Energia Areenan pitkän sivun B- ja G-katsomoihin. Uutuutena avataan A- ja J- katsomoon EräViikinkien oma ”Seurakatsomo”, johon tarjolla on edullisempia kannattajakausikortteja sekä seuran jäsenille suunnattuja seurakortteja, myös nämä kausikortit oikeuttavat 1+1 sisäänpääsyyn. Seurakortteja voivat hankkia vain seuran jäsenet ja sisäänpääsyn yhteydessä on näytettävä voimassa oleva jäsenkortti. Mukanaan seurakatsomoon jäsenet voivat tuoda kenet tahansa, jolla pyritään mahdollistamaan jäsenistön käyntiä liigaotteluissa entistä enemmän. Naisten Salibandyliigan otteluihin seuran jäsenkortilla on ilmainen sisäänpääsy, myös Miesten Salibandyliigan otteluihin tullaan järjestämään erillisiä tapahtumaotteluita, mihin seuran jäsenillä on ilmainen sisäänpääsy.

 

Kausikortit ovat myynnissä Ticketmasterin kanavissa.

 

 

Kausikorttien hinnasto 2018 – 2019

Miehet:

VIP-KAUSIKORTTI 1+1 250 € VIP-parvi + B-katsomo
KAUSIKORTTI 1+1 106 € käsittelykuluineen B- ja G-katsomo
KANNATTAJAKAUSIKORTTI 1+1 85 € käsittelykuluineen A- ja J-katsomo
SEURAKORTTI 1+1 35 € käsittelykuluineen A- ja J-katsomo

Naiset:

KAUSIKORTTI 1+1 51 € käsittelykuluineen Numeroimaton

Pohjakartta.jpg 

 

Lisätiedot:

 

Olli Lähdesmäki

Markkinointijohtaja, EräViikingit ry

olli.lahdesmaki@eraviikingit.fi

+358 50 591 9187

TicketM_twitter.jpg

28.03.2018Tietoa ja ilmoittautumiset joukkueisiin kaudelle 2018-2019
26.05.2018Salibandykoulujen päätösturnaus pelattiin Mosalla - kesäsalibandykouluihin ehtii vielä!
25.05.2018Tervetuloa takaisin Janne Hyvönen - katso koko sopimustilanne
24.05.2018Kaksi kovan luokan ammattilaista EräViikinkien taustalle
24.05.2018Liiga- ja Divarilisenssit vahvistettu - vapautunut Divaripaikka EräViikingit Akatemialle
23.05.2018Taitava puolustaja Teemu Metsälä EräViikinkeihin - "Yksi haaveista on ollut pelata isoveljen kanssa samassa jengissä"
21.05.2018Otto Blomqvist ja EräViikingit jatkosopimukseen
19.05.2018EräViikingit ja Ticketmaster yhteistyöhön - kausikortteihin merkittäviä uudistuksia
18.05.2018Grand Gaala juhlittu - tässä palkitut!
16.05.2018SB Vaasa jää pois salibandyn Divarista - EräViikingit Akatemia hakee sarjapaikkaa

Siirry arkistoon »