Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Taitava puolustaja Teemu Metsälä EräViikinkeihin - "Yksi haaveista on ollut pelata isoveljen kanssa samassa jengissä"

23.05.2018

EräViikingit ja puolustaja Teemu Metsälä ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen. Metsälä on pelannut juniorivuosiaan Tapanilan Erässä voittaen useita SM-mitaleita sekä mm. nuorten MM-kultaa 2015. Kulunut kausi oli Metsälälle hieman rikkonainen, mutta kaudella 2016-2017 runkosarjan 25 otteluun syntyi komeat 31 tehopistettä. EräViikingit on solminut myös Janne Salosen kanssa 1+1 vuoden jatkosopimuksen. Salonen ja Metsälä ovat veljeksiä, joiden pitkäaikainen haave samassa joukkueessa pelaamisesta nyt toteutuu.

EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava on tyytyväinen Metsälän saapumisesta joukkueeseen.

- Yksi joukkueen rakentamisen tavoitteista oli löytää pallollista osaamista alakertaan ja Teemu on meille tuttu pelaaja, sillä hän pelasi pari vuotta Erässä ennen siirtymistään Steelersiin. Itse tunnen Teemun hyvin myös nuorten maajoukkueesta. Teemu on nopea ja moderni hyökkäävä puolustaja, joka pystyy pelaamaan myös eri pelipaikoilla. Rightin pelaajana hän antaa vaihtoehdon myös erikoistilanteisiin. Hänellä parhaat pelivuodet ovat varmasti edessä ja hän on todella motivoitunut kehittymään, joten näen Teemun auttavan meitä nyt, mutta myös jatkossa, kommentoi Naava.

Salosen roolia joukkueessa Naava pitää äärimmäisen tärkeänä.

- Janne on viihtynyt meillä pitkään ja pelasi viime kaudella jälleen varsin vahvan sesongin. Hänen vahvuutenaan on nopeus, asenne ja periksi antamattomuus. Salonen antaa koko joukkueelle lisävirtaa harjoitusarjessa ja tiukoissa peleissä, kertoo Naava.

Metsälä on innoissaan siirrostaan uusvanhaan ympäristöön.

- Innolla hyppään mukaan uuteen tarinaan. Minulla on tausta Erästä juniorivuosilta, että siinä mielessä on tuttuakin ympäristöä, mutta hyvillä fiiliksillä, etenkin nyt kun pääsee Jannen kanssa samaan jengiin, kertoo Metsälä.

Metsälä aloittaa myös opiskelut pääkaupunkiseudulla pelaamisen ohessa. Hän kuvailee tuovansa joukkueeseen pallollista osaamista alakertaan, jonka lisäksi Metsälä haluaa olla mukana ratkaisemassa otteluita tehopisteiden muodossa.

- Ei seuralle turhaan ole tullut menestystä ensimmäisinä vuosina. Laadukas joukkue saadaan nytkin jalkeille, organisaation hartiat ovat levenemässä ja sitä myötä myös junioriputki tuottaa tasaisesti laadukkaita pelaajia Salibandyliigaan. Positiiviset ajatukset seurasta, vaikka pohjaa rakennetaankin vielä.

Janne Saloselle jatkosopimuksen teko oli helppo päätös.

- Olen hyvillä fiiliksillä sopimuksesta, päästiin nopeasti asioista yhteisymmärrykseen seurajohdon kanssa. Meillä on joukkueessa laadukkaita pelaajia sekä hyviä nuoria, viimeiset palaset alkavat olla paikoillaan ja olemme valmiina syksyllä pelien alkaessa.

Salonen on ollut mukana koko EräViikinkien taipaleen ja näkee asioiden liikahtelevan eteenpäin.

- Seura on luonnollisesti rakennusvaiheessa, mutta vuosi vuodelta ollaan menty eteenpäin eri asioissa. Erityisesti valmennus on ollut alusta asti todella ammattimaista, myös fysiikan puolella mikä on joukkueelle tärkeää. Ensi kesänä pyrin kehittämään voimatasoja ja kehonhallintaa omalta osaltani.

Energia Areenalle Metsälä sanoo tuovansa rauhallisen räiskyvän persoonansa.

- Puitteiden puolesta ehdottomasti yksi hienoimpia palloiluhalleja Suomessa. Toivottavasti näemme Teistä mahdollisimman monen kanssa ensi kauden peleissä!

Veljeksille pelaaminen samassa joukkueessa on iso asia. 

- Junnusta asti yksi haaveista on ollut pelata isoveljen kanssa samassa jengissä. On todella siistiä, että se haave toteutuu nyt. Pitkään ollaan Jannen kanssa puhuttu, että ehkä jopa pakkiparina saadaan vielä joku päivä kokeilla, mutta sen tietty tulevaisuus näyttää miten asiat muokkautuvat. Pelaaminen samassa joukkueessa on ollut yksi tavoitteista ja nyt tuli hyvä tilaisuus toteuttaa se. Innolla odotan pelaamista Jannen kanssa, kertoo Metsälä.

Myös Saloselle pelaaminen veljensä kanssa tulee olemaan hauskaa.

- Todella hyvillä fiiliksillä Teemun saapumisesta EräViikinkeihin, hienoa että saimme hänet Helsinkiin. Pääsemme toteuttamaan yhteistä unelmaa. Olemme puhuneet pitkään, että olisi mahtavaa pelata samassa joukkueessa, ehkä jopa pakkiparinakin, mutta sen päättää sitten valmennus, naurahtaa Salonen.

EräViikinkien tulevan kauden kausikortit ovat nyt myynnissä Ticketmasterin kanavissa. Kausikorteilla koko runkosarjan 1+1 sisäänpääsy. Hinnat alkaen 79 € + käsittelykulut. Hanki korttisi täältä.

Metsala.jpgSalonen.jpg

28.03.2018Tietoa ja ilmoittautumiset joukkueisiin kaudelle 2018-2019
26.05.2018Salibandykoulujen päätösturnaus pelattiin Mosalla - kesäsalibandykouluihin ehtii vielä!
25.05.2018Tervetuloa takaisin Janne Hyvönen - katso koko sopimustilanne
24.05.2018Kaksi kovan luokan ammattilaista EräViikinkien taustalle
24.05.2018Liiga- ja Divarilisenssit vahvistettu - vapautunut Divaripaikka EräViikingit Akatemialle
23.05.2018Taitava puolustaja Teemu Metsälä EräViikinkeihin - "Yksi haaveista on ollut pelata isoveljen kanssa samassa jengissä"
21.05.2018Otto Blomqvist ja EräViikingit jatkosopimukseen
19.05.2018EräViikingit ja Ticketmaster yhteistyöhön - kausikortteihin merkittäviä uudistuksia
18.05.2018Grand Gaala juhlittu - tässä palkitut!
16.05.2018SB Vaasa jää pois salibandyn Divarista - EräViikingit Akatemia hakee sarjapaikkaa

Siirry arkistoon »