Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa takaisin Janne Hyvönen - katso koko sopimustilanne

25.05.2018

EräViikingit ja keskushyökkääjä Janne Hyvönen ovat solmineet yhden vuoden pelaajasopimuksen. Hyvönen, 32, palaa seuraan yhden kauden jälkeen, jonka hän vietti Rauman SalBassa. Liigaurallaan Hyvönen on pelannut 120 ottelua, joissa hän on viimeistellyt 136 tehopistettä.

Hyvonen.jpg

EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava on erittäin mielissään Hyvösen paluusta Helsinkiin.

- Meillä oli viime kauden joukkueessa pientä epätasapainoa pelipaikkojen suhteen ja vajausta nimenomaan sentteriosastolla. Asetimme tärkeimmäksi tavoitteeksi siirtomarkkinoilla kovan luokan keskushyökkääjän ja pelintekijän löytämisen. Heti alusta saakka olemme olleet yhteydessä Hyvöseen, joka oli yksi tärkeimmistä pelaajistamme toissa kaudella. Myös Hyvönen on alusta asti osoittanut kiinnostuksensa palata EräViikinkien paitaan ja onkin hienoa, että pääsimme lopulta sopimuksesta yhteisymmärrykseen. Samalla saavutimme tärkeän tavoitteen joukkueen kokoamisen suhteen, kertoo Naava.

- Hyvönen on pelaajana parhaimmillaan, kun panokset kovenevat. Hänen vahvuuksiinsa kuuluu hyvä pelin ennakointikyky, osaaminen tehdä yllättäviä ratkaisuja ja myös vahva kahden suunnan pelaaminen. Janne tuo joukkueen arkeen myös varmasti kovaa asennetta ja voitontahtoa, jatkaa Naava.

Myös EräViikinkien manageri Kurre Westerlund iloitsee Hyvösen paluusta.

- On ollut mukava neuvotella Jannen kanssa yhden välivuoden jälkeen. Olen todella mielissäni, että saimme Jannen palaamaan EräViikinkeihin. Kuten niin monta kertaa on todettu, me todella tarvitsemme huippuluokan sentteriä ja sitä Janne todella on. Janne tuntee valtaosan kavereista jo entuudestaan ja hänen on helppo tulla takaisin. Loistava juttu, toteaa Westerlund.

Hyvönen palaa seuraan hyvillä mielin.

- Viime kausi oli niin itseltä, kuin joukkueelta aika tahmea. Oli henkisestikin vaikeaa ja joutui miettimään tosissaan, mitä uran suhteen haluaa tehdä. Jussi Piha avautui hyvin omassa videoblogissaan samoista asioista, minkä kanssa painin koko viime kauden. Jos tekee kaikkea vasemmalla kädellä, ei saa itsestään mitää irti. Halusin kuitenkin lähteä uudella ilmeellä tulevaan kauteen ja EräViikingit tarjosi tähän hienoa mahdollisuutta. Heillä oli tarvetta sentterille, minulla on hyviä kokemuksia seurasta ja halua pelata huipputasolla, taustoittaa Hyvönen.

Keskushyökkääjälle on jäänyt hyvä muistot EräViikinkien avauskaudesta.

- Ensimmäisestä kaudesta jäi erittäin hyvät ja lämpimät muistot. Oli hyvä jengi kasassa ja tekemisessä oli kunnon meininkiä. Loistavia tyyppejä koko koppi täynnä ja puskettiin yhdessä kohti unelmaa. Silloin jäätiin yhden voiton päähän, koitetaan varmasti ensi kaudella voittaa myös se kauden vika matsi.

Hyvönen tuo joukkueeseen tärkeitä ominaisuuksia.

- Koitan tuoda jengiin hyvää kahden suunnan pelaamista, pitää olla valmis ottamaan johtavaa roolia. Pidän itseäni aika helppona persoonana, huumori on lähellä sydäntä. Totta kai mukana tulee freshi tuulahdus länsirannikon murretta, Hyvönen naurahtaa. 

Hän on nähnyt seuraa nyt niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. 

- Ymmärrän, että EräViikingit herättää tunteita suuntaan jos toiseenkin, mutta se kertoo vain että olet tehnyt jotain oikein. Itse näen seuran, jossa tehdään hommia tosissaan ja tavoitteellisesti. Pelaajista pidetään huolta ja hommat ”rokkaa”. Energia Areena on yksi tämän maan hienoimmista halleista tähän lajiin. Se on todella hieno paikka pelata, toivottavasti näemme siellä ensi kaudella mahdollisimman monen kanssa teistä! 

Hyvönen uskoo joukkueen vahvuuksiin, minkä kautta tulostakin on odotettavissa.

- Eiköhän meidän vahvuudet tule olemaan pallollisessa pelissä. Uskoisin, et koutsit haluaa vauhdikasta salibandya, missä ei niin kauheasti peruutella. Yleisö varmasti tykkää, kun mennään eikä meinata. Silloin kun tehdään kimpassa hommia hyvällä fiiliksellä ja jokainen haluaa pelata logolle, on meitä pirun hankala voittaa ensi kaudella, Hyvönen päättää.

Joukkueen kaikki olemassa olevat sopimukset on nyt julkistettu ja ensi kauden runko on kasassa. EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava kertoo kuitenkin vielä yhden pelaajan kanssa olevan neuvottelut kesken, jonka EräViikingit haluaisi toivottaa tervetulleeksi mukaan.  

- Ensimmäistä kertaa EräViikingeissä meillä on aika stabiili lähtö kauteen, joka on ollut selkeä tavoite. Vaihtuvuus viime kauden pelaavan kokoonpanon suhteen oli vain kolme pelaajaa. Kolme seuran ulkopuolelta tullutta pelaajaakin meille ennalta tuttuja, joten tiedämme mitä olemme saaneet joukkueeseen.

Naava on luottavaisin mielin nykyisestä ryhmästä.

- Meillä on edelleen terävä kärki maajoukkuetason pelaajia, sillä ainakin kahdeksan pelaajaamme omaa miesten maajoukkuekokemusta. Lisäksi usealla pelaajallamme on U19- tai U23-maajoukkuekokemusta, joten lahjakkuuttakin ryhmässä on runsaasti. Joukkue on myös varsin tasapainoinen yhdistelmä kokemusta, nuoruutta, asennetta ja taitoa.

 

EräViikinkien sopimustilanne 25.5.2018

Maalivahdit (2):

Santeri Kainulainen 2019+2020

Santtu Strandberg 2020

 

Puolustajat (8):

Ossi Jalonen 2019

Marko Juselius 2020

Perttu Järvinen 2019

Mikael Lax 2019

Teemu Metsälä 2019+2020

Juho Räsänen 2020+2021

Janne Salonen 2019+2020

Oskari Savolainen 2019

 

Hyökkääjät (13):

Otto Blomqvist 2019+2020

Janne Hyvönen 2019

Samuli Hulkkonen 2019

Lauri Kapanen 2021

Jani Kukkola 2019

Roni Laasonen 2019+2020

Joonatan Lindholm 2019+2020

Mika Majalahti 2019

Mika Moilanen 2019

Eero Nuutinen 2019+2020

Perttu Puska 2019+2020

Markus Salmi 2020+2021

Veli-Pekka Turula 2019+2020

EräViikinkien ensi kauden kausikortit ovat nyt myynnissä. Hinnat alkaen 85€ käsittelykuluineen, sisäänpääsy koko kauden 1+1. Tilaa omasi täältä.

Soppari.jpg

 

28.03.2018Tietoa ja ilmoittautumiset joukkueisiin kaudelle 2018-2019
26.05.2018Salibandykoulujen päätösturnaus pelattiin Mosalla - kesäsalibandykouluihin ehtii vielä!
25.05.2018Tervetuloa takaisin Janne Hyvönen - katso koko sopimustilanne
24.05.2018Kaksi kovan luokan ammattilaista EräViikinkien taustalle
24.05.2018Liiga- ja Divarilisenssit vahvistettu - vapautunut Divaripaikka EräViikingit Akatemialle
23.05.2018Taitava puolustaja Teemu Metsälä EräViikinkeihin - "Yksi haaveista on ollut pelata isoveljen kanssa samassa jengissä"
21.05.2018Otto Blomqvist ja EräViikingit jatkosopimukseen
19.05.2018EräViikingit ja Ticketmaster yhteistyöhön - kausikortteihin merkittäviä uudistuksia
18.05.2018Grand Gaala juhlittu - tässä palkitut!
16.05.2018SB Vaasa jää pois salibandyn Divarista - EräViikingit Akatemia hakee sarjapaikkaa

Siirry arkistoon »